Res som en frisk person

Visst njuter man av att resa med kompisarna. Åka till okända platser – kanske en strand – eller kanske åka genom hela landet och campa, eller rent av åka utomlands. Faktiskt så är resor en del av ett hälsosamt liv. Hur så? Jo, för att det minskar fysisk och mental stress. Att göra något annorlunda då och då är som en god efterrätt efter måltiden. Hur kan man resa många som grupp? Ja, du kan ju hyra buss i Göteborg med pris du gillar hos Hisinge Buss AB. Och du kan välja bland bussar och olika busspris för att åka på en flera dagars resa med allihop.

Ät bra medans du reserSydbuss

När man är på semester brukar man glömma sina goda matvanor. Men har du hyrt en buss kan du ta med dig det mesta av den mat du brukar äta. I alla fall tilltugg och frukostar. Vad kan man ta med sig? På långa resor, speciellt om man är många, så är det ändå viktigt att äta bra och gott. Det finns många val, du kan ladda matförrådet med mackor, hälsosamma snacks, ost och skinka (gärna rökt) som inte förstörs utanför kylskåpet. Ta med mycket frukt! Frukten ger energi med naturligt socker och förser kroppen med vätska under resan. Att äta hälsosamt måste inte vara så svårt, det finns många recept online. Googla efter hälsosamma recept och tips så kan du komma på många sätt att hålla dig frisk och hälsosam före, under och efter resan.

Hyra bussTa dig tid att förbättra matvanorna

Vi lever hektiska liv. Du kanske tycker att det inte finns tillräckligt med tid för att förbättra vissa matvanor och att leva hälsosammare för att det inte finns tillräckligt med tid för att köpa färska varor och laga maten själv. Att köpa halvfärdig eller helt färdig mat är mycket enklare! Det händer också att man glömmer att äta på bestämda tider. Det tycker inte magen alls om, och inte hälsan heller för den delen. Så det är bra att du vet att det finns tid för att äta bra. Det gäller bara att organisera sig. Om du tar hand om din diet och komplimenterar denna med bra rutiner kommer du må mycket bättre. Hur bra matvanor kommer att förändra ditt liv:

〈 Mindre stress
〈 Mer energi
〈 Mer kraft
〈 Bättre relationer med familj och vänner