Bättre vibbar på annan plats

Ibland känns det bara inte rätt. Vi människor har ofta en magkänsla som inte bör ignoreras. Även de som påstår att de fattar alla beslut utan att lyssna på magen, måste ibland erkänna sig besegrade. Det är helt enkelt skönare att gå genom livet i balans med magens inställning. En viktig sådan grej som måste kännas rätt är ens boende. Oavsett hur man inreder så fattas något. Oavsett hur många nya saker man köper så stämmer inte själva känslan. Då är det dags att lyssna på själen och kroppen. Det är hög tid att se sig om efter ett nytt boende. Denna jakt går lättast om man anlitar en duktig mäklare som kan hjälpa till med alla detaljer. I Simrishamn finns BF Österlenmäklaren. Det är en grym fastighetsbyrå som kan ordna med både köp av din nya bostad och försäljning av den gamla. Kontakta dem för mer information om bostadsförsäljning via BF.

Innan du packar väskanWTC

Innan du kontaktar mäklare och bestämmer datum för flytt, så finns det några saker du kan göra. Det handlar om att ge sitt hem en sista chans innan man flyr skutan. Till exempel kan man ta in en expert på feng shui. Kanske handlar det bara om att energin som flyter genom huset inte är optimal. Ibland kan det bli stor skillnad om man flyttar på en soffa eller hänger en ny tavla på en annan plats.
Om feng shui inte hjälper så ringer du en professionell städfirma istället. Då kommer ett gäng rengöringsexperter hem till dig med hela arsenalen av städutrustning. Ibland är det smuts, damm och grus som måste ut för att man ska må bättre hemma. Kanske kan du till och med behöva slänga ut sådant som är trasigt eller inte används längre. En ordentlig rensning gör underverk.

MäklareLyckad försäljning

Om du ändå kommer fram till att en försäljning är det enda rätta, så gäller ett par enkla grejer som grundregler. Försök att följa de flesta här nedanför. Du kommer att tacka dig själv i slutändan. Alltså, när huset eller lägenheten ligger ute till försäljning så gäller följande:

• Städa ordentligt
• Ta bort onödigt krafs
• Lyssna på mäklaren
• Sätt ett skäligt pris
• Annonsera ordentligt
• Ha inte bråttom